VIP Открытие

Благодарности

Draga Suzana in Andre!

S Slavkotom bi se vama želela zahvalit za nepozabno doživetje in druženje na vasi posesti. Resnično sta nam pričarala prelepo popoldne, ki nam bo ostalo se dolgo v spominu. Iskrene čestitke za ustvarjeno “mojstrovino” v katero sta vložila veliko dela, ljubezni in prefinjenosti. To je zaznati na vsakem najmanjšem detajlu, pa naj si bodo to domača jajčka v kamniti skledi do lesene banje, petelina in kokošnjaka. še in še bi lahko naštevala lahko pa zaključim z eno besedo BRAVO!

Lep pozdrav!
Mateja in Slavko

Draga Suzana in Andre,

res lepo vaju je bilo spoznati tudi v naturi in nadvse sem vesela, da me moj instinkt ni prevaral in da sta izredno prijetna človeka. Spoznati vaju v vajinem raju, je bil zame res privilegij. Ves čas me prevevajo topli spomini na naš skupni dogodek, ki je trajal kar 7 ur. Čas je minil neverjetno hitro, saj sta v goste povabila prijetne in zanimive ljudi in krajšali ste nam ga z okusnimi avtohtonimi jedmi, postreženimi na zelo primeren način. Vajino osebno vodstvo po enkratni rezidenci, katero sta z Andrejem večinoma ustvarila s svojimi lasnimi rokami (kakšna vztrajnost in pridnost!!), pa je bil zopet užitek zase. Predstavljam si, da je tudi vajina hči marsikaj doprinesla, da vse skupaj deluje resnično vrhunsko in več kot občudovanja vredno. Zelo sem vesela in vama tudi hvaležna, da sta povabila tudi sočlanice iz SILA združenja, saj vem, da sta si postavila ozek okvir povabljenih za to otvoritev. Vsi iz naše skupine občudujemo vaju in vajino stvaritev in se iz srca zahvaljujemo za nepozaben dogodek, ki nam bo za vedno ostal v spominu.
Hvala lepa tudi za prelepo darilo v spomin na ta enkraten dogodek.

Prijazen pozdrav in vse dobro od celotne skupine.
Doroteja

Draga Suzana in André,

iskreno se vama zahvaljujeva za vabilo na nepozabno VIP otvoritev vajinega čudovitega posestva. Vtisi so zelo močni in resnično vama želiva, da bosta vajino zgodbo delila z obiskovalci in gosti, ki bodo znali ceniti vajin vložen trud in vsaj toliko uživali v vajinem gostoljubju kot sva midva pri vas v soboto.

Prijazen pozdrav z Gorenjske, Nace & Joži Koležnik

Draga Suzana, dragi Andrej,

najlepša hvala za lep večer v mojem in Valterjevem imenu, za prijetno druženje v samem osrčju zgodbe ASA. Prav tako tudi pozdravček vajini Alenki v Lugano.

Z lepimi pozdravi,
Igor

Spoštovana gospa in gospod Kadič,

dovolite mi, da se Vama najprej prisrčno zahvalim za prijetne urice, ki sva jih z možem preživela na Vašem čudovitem domu.
Vajina gostoljubnost in odlična kulinarika nama bo ostala v lepem spominu.

Želim vama, da bi imela veliko dobrih gostov, ki bi znali ceniti trud, ki sta ga vložila v ta lep projekt.

Lep pozdrav,
Vida Rudolf

Spoštovana ga. Suzana in g.Andre,

Še enkrat se Vama tudi v najinem imenu najlepše zahvaljujeva za izjemen in nepozaben dogodek, ki sta nam ga pripravila ob otvoritvi Vajine nebeško lepe kraške lepotice. Kot sta opazila smo Vas kar težko zapustili v tem sanjsko lepem okolju in bi kljub hladni noči najraje kar ostali pri vas.
O Vašem čudovitem dosežku bomo z veseljem sporočali naprej.

Z najboljšimi željami
Vaša
Nevenka in Ivan Leban